fbpx

Preverite našo izjemno ponudbo parketov!

Kvalitetni evropski proizvajalci, kratki dobavni roki, možnost izvedbe in svetovanja! 

PARKETI

 

Parket je talna obloga s še posebej domačim pridihom.

ZAKAJ PARKET?

Nič se ne more primerjati z ambientom, ki ga pričara les. Energija, moč, toplota in razgibanost, ki jo v dom doprinese les ustvarja posebno auro v vsakem prostoru ne glede na njegovo namembnost. Lesene talne obloge so dokaj preproste za polaganje in vzdrževanje, zato se dandanes veliko ljudi odloča za parket. Velik doprinos k temu je prav tako trajnost, saj ob pravilnem polaganju in negovanju je parket obloga, ki vas preživi. Velika raznolikost materialov in videzov lesa omogoča skorajda neskončno izbiro ob možnosti kombiniranja velike ponudbe dimenzij. Že naravne barve lesa so zagotovo čudovite, v primeru, da si zaželimo dodatne popestritve pa se lahko odločimo za poživitev barve naših lesnih vzorcev z laki in olji.

Poleg vseh naravnih prednosti in topline, ki jo prinaša parket v vaš dom ali poslovni prostor je to talna obloga, ki je cenovno primerna za vsakega. Raznolikost ponudbe se odraža tudi v različnih cenovnih razredih, ki se pričnejo od nekaj deset evrov in zaključi pri dekoracijah ali velikih formatih vrednih nekaj sto.

NAŠA PONUDBA PARKETOV

V naši ponudbi imamo bogato izbiro kakovostnih parketov. Sodelujemo s priznanimi in konkurenčnimi proizvajalci, ki se z vrhunsko tehnologijo, naprednim znanjem in izbranimi materiali trudijo ustvariti unikatne izdelke, ki vlivajo dušo v vaš dom.

Ker smo družinsko podjetje, nam kakovost, natančnost in zaupanje strank pomenijo toliko več. Menimo, da zaradi tega s še večjo skrbnostjo izbiramo dobavitelje in partnerje. Po večletni praksi in izkušnjah v naši panogi smo okrepili naše sodelovanje predvsem z blagovnimi znamkami parketov Tilo in ADMONTER iz Avstrije ter MAZZONETTO iz Italije.

GOTOVE KMEČKE DESKE
GOTOVI PARKETNI VZOREC
KLASIČNI PARKETI
LAMELNI PARKETI
STENSKE PARKETNE OBLOGE
PARKETING 007

Oglasite se nam!

Z veseljem vam odgovorimo na vsa vaša vprašanja in svetujemo glede pravilne izbire. Vabljeni!