fbpx

Parketi

Naši Parketi

Parket je talna obloga s še posebej domačim pridihom.

Nič se ne more primerjati z ambientom, ki ga pričara les. Energija, moč, toplota in razgibanost, ki jo v dom doprinese les ustvarja posebno auro v vsakem prostoru ne glede na njegovo namembnost. Lesene talne obloge so dokaj preproste za polaganje in vzdrževanje, zato se dandanes veliko ljudi odloča za parket. Velik doprinos k temu je prav tako trajnost, saj ob pravilnem polaganju in negovanju je parket obloga, ki vas preživi. Velika raznolikost materialov in videzov lesa omogoča skorajda neskončno izbiro ob možnosti kombiniranja velike ponudbe dimenzij. Že naravne barve lesa so zagotovo čudovite, v primeru, da si zaželimo dodatne popestritve pa se lahko odločimo za poživitev barve naših lesnih vzorcev z laki in olji.

Poleg vseh naravnih prednosti in topline, ki jo prinaša parket v vaš dom ali poslovni prostor je to talna obloga, ki je cenovno primerna za vsakega. Raznolikost ponudbe se odraža tudi v različnih cenovnih razredih, ki se pričnejo od nekaj deset evrov in zaključi pri dekoracijah ali velikih formatih vrednih nekaj sto.

V naši ponudbi imamo bogato izbiro kakovostnih parketov. Sodelujemo s priznanimi in konkurenčnimi proizvajalci, ki se z vrhunsko tehnologijo, naprednim znanjem in izbranimi materiali trudijo ustvariti unikatne izdelke, ki vlivajo dušo v vaš dom.Ker smo družinsko podjetje, nam kakovost, natančnost in zaupanje strank pomenijo toliko več. Menimo, da zaradi tega s še večjo skrbnostjo izbiramo dobavitelje in partnerje. Po večletni praksi in izkušnjah v naši panogi smo okrepili naše sodelovanje predvsem z blagovnimi znamkami parketov Tilo in ADMONTER iz Avstrije ter MAZZONETTO iz Italije.

najdite svoj parket

Bogata izbira raznolikih parketov visoke kvalitete!

GOTOVE KMEČKE DESKE
Kvaliteta & eleganca

Gotove kmečke deske

Ko govorimo o kmečkih deskah imamo v mislih parket, ki je narejen v večjih dimenzijah. Kmečke deske so lahko dolge tudi 2m in več pri čemer je širina od cca 10-11cm. Gotove kmečke deske so lahko izdelane iz različnih drevesnih vrst, pri čemer v Sloveniji še vedno ostaja najbolj priljubljen hrast.

GOTOVI PARKETNI VZOREC
Izrazit videz parketa

Gotovi parketni vzorec

Panelni parketi se ločijo po vizualnem izgledu v dve opciji troslojni trolamelni – kar pomeni, da je sestavljen iz treh slojev zgornji sloj ima v eni paneli 3 lamelice (parketni vzorec)  kot opcija pa je troslojni enolamelni kar pomeni, da je zgornji sloj v celoti iz ene lamelne plošče (videz kmečke deske).

KLASIČNI PARKETI
Klasika zavedno

Gotovi klasični parket

Klasični parket je deščična različica te talne obloge v dimenzijah med 300-400 mm dolžine, 50-70 mm širine. Debelina klasičnih parketov je vse do 22mm. Najpogosteje se klasični parket uporablja neobdelan in se po polaganju brusi, lakira ali olji, na voljo pa so tudi gotovi klasični parketi, ki imajo svoje številne prednosti kot lažja, hitrejša, čistejša izvedba ter izjemno natančna in kvalitetna obdelava.

LAMELNI PARKETI
Ustvarjalni vzorci

Lamelni parket

Za lamelni parket je značilno, da ga sestavlja več manjših lamel, ki so pričvrščene ena ob drugo in skupaj sestavljajo mozaični vzorec. Lamelni parket je najpogosteje izdelan iz hrastovega, bukovega ali jesenovega lesa. Zaradi izjemno ugodne cene je to najbolj razširjena oblika parketa v Sloveniji.

STENSKE PARKETNE OBLOGE
Prestiž brez meja

Stenske parketne obloge

Parket, ki ga polagamo po tleh lahko prav tako uporabimo za polaganje po stenah. Na ta način ustvarimo lep dekorativni učinek. Uporaba parketa je pravzaprav omejena le z vašo domišljijo, saj parket poleg oblaganja tal in sten lahko uporabimo tudi za obdelavo ali celo izdelavo pohištva (stene omar, mize, stole in mnogo več).

PARKETING 007
Usklajenost v idealu

Stopnice iz parketa

Stopnice iz parketa so dandanes izjemno priljubljene. Stranke kljub temu pogosto skrbi, da bo prihajalo do odstopanja v barvi. Da bi se temu izognili je smiselno narediti stopnice iz istega parketa kot je položen v prostoru, ki se stika s stopniščem.

Izdelki iz naše izbrane ponudbe

Vabljeni k ogledu in nakupu!

Oglasite se nam

Z veseljem vam odgovorimo na vsa vaša vprašanja in svetujemo glede pravilne izbire!