Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Kot ste že najbrž opazili, se je naša ponudba na spletu razširila prav tako na profile oziroma letvice. Letvice se uporabljajo praktično pri vseh talnih oblogah in je njihov namen zaščita ali dekoracija, najpogosteje pa kar oboje. Objavili smo nekaj artiklov, ki so v našem salonu zaradi narave naše ponudbe najbolj prodajani, če potrebujete kakšen profil, ki ni objavljen, nas lahko kontaktirate.

Kot zaščita, se uporabljajo ob robovih talnih oblog in preprečujejo različne mehanske poškodbe na najbolj občutljivem mestu. Robovi se namreč najpogosteje poškodujejo ali okrušijo. Kot zaščita in hkrati dekoracija, se uporabljajo prehodni profili, ki nudijo estetsko neoporečen prehod med dvema talnima oblogama, ki sta ali nista v enaki višini. Zaradi svoje trpežnosti so profili primerni tako za domačo rabo kot tudi za pisarne in druge namenske prostore.

Bogata izbira barv in oblik ne zanemarja tudi dekorativne funkcije profilov. Dobimo jih lahko praktično v vseh kovinskih barvah, določeni se lahko naročijo tudi z izborom po barvni lestvici ali v imitaciji lesnih vzorcev! Odvisno je seveda tudi od materiala iz katerega je profil narejen. Ločimo profile iz plastike, alu, eloksirane, lesene in iz nerjavečega jekla. Glede na izbiro na trgu, lahko brez slabe vesti trdimo, da ni ambienta, v katerega ne bi mogli umestiti profila.

Če željenega profila niste našli v naši trgovini, pišite nam ali nas kar pokličite in bomo skupaj našli pravo rešitev!

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*
*