fbpx

Politika zasebnosti

Parketing se zavezuje, da bo kupcu še preden ga zavezuje pogodba ali ponudba, zagotovil naslednje informacije:

·         podatke o podjetju (ime in sedež podjetja, matična številka),

·         kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),

·         bistvene lastnosti artiklov (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami) ter rok veljavnosti tega podatka,

·         dostopnost artiklov (vsak artikel, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),

·         pogoje dostave artiklov (ter način, kraj in rok dostave),

·         cene, ki morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza in druge dajatve, ter rok veljavnosti tega podatka,

·         način plačila in dostave ali izpolnitve, ter rok veljavnosti tega podatka,

·         časovno veljavnost ponudbe,

·         rok, v katerem je možno odstopiti od pogodbe in pogoje za odstop (opis pravice do odstopa v skladu s 43.č ZVPot; v primerih, ko potrošnik v skladu s 43.č členom ZVPot nima pravice do odstopa, je o tem izrecno obveščen),

·         pojasnilo postopka s pritožbo, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Parketing se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z ZVOP-1.

Parketing za nedoločen čas hrani naslednje podatke kupcev Parketing: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča.

Parketing navedene osebne podatke uporabi izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo s članom.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

GDPR

  1. Naziv zbirke osebnih podatkov: evidenca kupcev Parketing d.o.o., Tržaška cesta 65, 2000 Maribor
  2. Podatki o upravljavcu osebnih podatkov: Parketing d.o.o., Tržaška cesta 65, 2000 Maribor
  3. Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov: pogodbeno razmerje in osebna privolitev posameznika
  4. Katergorije posameznikov, na katere se nanašajo osebni podatki, shranjeni v zbirki: kupci in prejemniki katalogov, sms sporočil, e-mailov podjetja Parketing d.o.o., Tržaška cesta 65, 2000 Maribor
  5. Vrste osebnih podatkov v zbirki osebnih podatkov: ime in priimek, leto rojstva, telefonska številka, elektronski naslov, …
  6. Namen obdelave: segmentacija kupcev, obdelava preteklega nakupnega obnašanja, pošiljanje ponudb, reklamnega gradiva, revij in vabil na dogodke, za telefonsko, elektronsko in pisno anketiranje, za obveščanje o novostih, akcijah, posebnih ponudbah.
  7. Rok hrambe podatkov: 10 let oziroma do izpolnitve pogodbenih obveznosti ali do preklica osebne privolitve posameznika.
  8. Omejitve pravic posameznikov glede osebnih podatkov v zbirki osebnih podatkov in pravna podlaga omejitev: ni omejitev pravic posameznika iz 30. in 32. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/2007, uradno prečiščeno besedilo; ZOVP-1).
  9. Uporabnik osebnih podatkov je Parketing d.o.o., Tržaška cesta 65, 2000 Maribor.
  10. Osebni podatki se ne iznašajo v tujino ali posredujejo tretji osebi.
  11. Splošen opis zavarovanja osebnih podatkov: nosilci osebnih podatkov se hranijo v elektronski obliki in v posebej za to namenjenem fasciklu.
  12. Podatki o povezanih zbirkah osebnih podatkov iz uradnih evidenc ter javnih knjig: osebni podatki se ne povezujejo z uradnimi evidencami in javnimi knjigami.
  13. Podatki o zastopniku iz tretjega odstavka 5.člena Zakona o varstvu osebnih podatkov: ni zastopnika iz tretjega odstavka 5.člena Zakona o varstvu osebnih podatkov.
  14. Odjava iz evidence kupcev je možna na elektronski naslov info@parketing.si ali trenutne telefonske številke, ki je objavljena na spletni strani podjetja Parketing d.o.o., Tržaška cesta 65, 2000 Maribor.