fbpx
Skip to content

Parketing d.o.o.

Naša ponudba so parketi, laminati in ostale talne obloge, katere bodo vašemu prostoru vdihnile prijeten bivalni občutek in dolga leta služile svojemu namenu.

Pri izbiri partnerja za nakup in polaganje parketov, laminatov, vinila ali druge talne obloge vam predlagamo, naše izvajalce z izkušnjami, kjer je kvaliteta storitve samoumevna in vedno na prvem mestu.

Predstavitev

Podjetje Parketing je bilo ustanovljeno v letu 1994 z namenom ponudbe izvajanja parketarskih del. Z leti se je povpraševanje po storitvah in ponudbi parketov povečalo. Zato smo na na Tržaški cesti 65 v Mariboru odprli najsodobnejši salon ponudbe parketov priznanih proizvajalcev, kot je Tilo in ADMONTER iz Avstrije ter MAZZONETTO iz Italije. Ponudba zajema gotove izdelke: panelni, dvoslojni ali troslojni parket, masivni parket, mnoge vrste lesa, namenjene za stanovanjske hiše, poslovne prostore, industrijske obrate in referenčne objekte. Proizvodi so popolnoma v skladu z ekologijo, kar pomeni, da so prijazni do okolja in uporabnika.

O nas in naših ciljih

V svetu gradbeništva je zaradi nenehnih in tehnoloških novosti podjetje prisiljeno k iskanju kakovostnih, strokovnih in cenejših rešitev.
Kupcem, ki imajo pomembno vlogo za dosego cilja (zaključna dela v gradbeništvu) se je v preteklosti posvečala premajhna pozornost in so bili v iskanju rešitev največkrat prepuščeni sami sebi. Tako smo se v podjetju PARKETING d.o.o. odločili pred 4 leti odpreti in predstaviti naš cilj, SALON PARKETOV to je pravilna predstavitev, kvalitetnih izdelkov ter kompletno ponudbo od izvedbe suho montažnega estriha do zaključnega sloja parketa, laminata, plute ali korka in nam dobro znanih klasičnih, lamelnih, intarzijskih pa vse do v zadnjem času zelo kvalitetnih tekstilnih talnih oblog. Prav tako so v porastu povpraševanja po lesenih fasadah, zunanjih lesenih terasah in talnih oblog v kopalnici.
Strokovne rešitev nas polagalcev temeljijo predvsem na več letnih izkušnjah, znanju in sposobnostih, kakor tudi znanju, ki nam ga je uspelo pridobiti na različnih usposabljanjih tako doma kot v tujini.
Mi kot PARKETING d.o.o. se trudimo za dosego cilja, da vsem našim kupcem in zainteresiranim ponudimo kompletno zaključno delo, zlasti, da se predstavimo in približamo svetovne proizvajalce (KNAUF – PERLITE, ADMONTER, MAZZONETO, PAN) talnih oblog in njihove najnovejše tehnične in tehnološke rešitve do končnega izdelka-zadovoljen kupec.

Naš pristop

O NAS – KAKO USPEŠNO S POMOČJO SODOBNE TEHNIKE PREVZAMEMO IN ZAČNEMO POSEL

Naš (dober) namen je predstaviti prve korake, ki jih moramo izredno previdno prehoditi kot polagalec preden sprejmemo in dobimo posel. Da bi ga opravili z odliko se moramo pred prevzemom osredotočiti na tri zelo pomembne korake.
1. Ovrednotenje posla, pravilna poučitev stranke,
2. oceniti gradbišče,
3. pravilna priprava dela.

OVREDNOTENJE POSLA IN PRAVILNA POUČITEV STRANKE
Naš prvi stik s stranko ima izreden pomen. Lahko je samo potencialna, lahko je bila napotena, lahko je videla našo reklamo, kakorkoli z njo moramo biti prijazni in profesionalni. Ko nam stranka zaupa svoje želje ji lahko prikažemo naše reference in odločitev o sprejemu ali ne sprejemu posla. V kolikor dela ne nameravamo prevzeti je prav pojasniti, zakaj smo se tako odločili. V tem primeru ponudimo možnost drugega ponudnika. Če pa se odločimo posel sprejeti pripravimo osnovno ponudbo – predračun in v primeru, da se nas izbere kot dobavitelja in izvajalca del določimo datum ogleda. Tu ima naša profesionalnost odločilno vlogo. Še vedno lahko stranka izbere našo konkurenco. Profesionalnost se odraža na obvladovanju svojega dela, točnosti ogleda ob dogovorjeni uri in urejenosti.

OCENITEV GRADBIŠČA
Ob vstopu na gradbišče dajemo kot prvo izredno velik poudarek na vlagi, namembnosti prostora, velikosti, klimatskih razmer in prisotnosti domačih živali.

PRAVILNA PRIPRAVA DELA
Ko nam razmere narekujejo dela, polaganje lesenega poda in se odločimo prevzeti posel določimo datum pričetka del. Poudarek je na pravilnih izmerah in s tem povezanih količin vsega potrebnega materiala – parketa, lepila, stenskih letev in drugega pomožnega materiala. Pri tem skrbimo za natančno in skrbno izmero kvadratur. Praviloma moramo upoštevati, da je material v prostoru pred izvedbo vsaj 24 ur in to je potrebno zaradi aklimatizacije. Še poseben poudarek dajemo v primeru talnega ogrevanja. Stranko seznanjamo s potrebnim časom priprave, izvedbe in zaključka del.
Po vseh potrebnih pripravah je zaključek izredno pomemben za investitorja, kakor tudi nas kot dobavitelja in izvajalca