fbpx
Oblikujte svoj dom ali poslovni prostor z ljubeznijo

Bogata izbira talnih oblog:
PARKETI
LAMINATI
VINIL
TEKSTIL
– ZUNANJE TALNE OBLOGE…

Širok asortiman čistilno-vzdrževalnega programa
Celovita ponudba – prenova, montaža, vzdrževanje in več…

O nas

parketing d.o.o.

Parketing d.o.o.

Parketarstvo z odliko

Naša ponudba so parketi, laminati in ostale talne obloge, katere bodo vašemu prostoru vdihnile prijeten bivalni občutek in dolga leta služile svojemu namenu. Pri izbiri partnerja za nakup in polaganje parketov, laminatov, vinila ali druge talne obloge vam predlagamo, naše izvajalce z izkušnjami, kjer je kvaliteta storitve samoumevna in vedno na prvem mestu.

Naša naravnanost

Podjetje Parketing je bilo ustanovljeno v letu 1994 z namenom ponudbe izvajanja parketarskih del. Z leti se je povpraševanje po storitvah in ponudbi parketov povečalo. Zato smo na na Tržaški cesti 65 v Mariboru odprli najsodobnejši salon ponudbe parketov priznanih proizvajalcev, kot je Tilo in ADMONTER iz Avstrije ter MAZZONETTO iz Italije. Ponudba zajema gotove izdelke: panelni, dvoslojni ali troslojni parket, masivni parket, mnoge vrste lesa, namenjene za stanovanjske hiše, poslovne prostore, industrijske obrate in referenčne objekte. Proizvodi so popolnoma v skladu z ekologijo, kar pomeni, da so prijazni do okolja in uporabnika.Aktualna akcijska ponudba

Impuls 220x15x3,5

Namesto 65 EUR/m2 plačate samo 45,50 EUR/m2

Ob naročilu do 31.12 pa vam podarimo še dodatnih 5% popusta! Vpišite v košarico kodo 2020 in uživajte v še boljši ceni.

Izgotovljen parket hrast v troslojni varianti dolžine 2200x150x3,5mm zgornjega sloja, oljen, krtačen/ščetkan s posnetimi robovi na vseh 4 straneh, 5G sisitem spajanja (najkvalitetneši spoji do sedaj znani).

Izdelek ima 30 letno garancijo in dvoletno na izvedbena dela. Parket ne zahteva  posebne nege in vsakoletnega oljenja.

Po preteku petih let pa kupcu tega parketa opravimo kvalitetno prvo nego (ta zajema s posebnimi postopki odstranitev oljene površine ter nanos novega olja za naslednjih pet le) in to brezplačno.

Odlikuje nas zelo kratek dobavni rok in izvedba.

Kaj o nas menijo stranke

Vse pohvale podjetju Parketing za dobavo in montažo parketa. Celoten postopek je bil izpeljan zelo korektno in profesionalalno.

Pohvalim lahko strokovno svetovanje pri izbiri parketa, prav tako polaganje parketa. Še enkrat hvala za sodelovanje.

Na podlagi dobre izkušnje vas bom priporočila še komu, obenem pa vam želim še veliko poslovnih uspehov.

Tatjana Sojič

 

S temnim bambusovim parketom kot materialom in vašim delom smo zelo zadovoljni. Gladek na otip in visok sijaj dajeta “eleganten” vtis prostoru, fuge med deščicami so minimalne, zato se v njih ne nabira prah; vsaka deščica je pobrušena z mehkim robom, tako da se vidi stik med deščicami, kar daje prav poseben pečat tlem.

Všeč nam je tudi neenakomerno obarvan les oz. mazura, ki daje vtis naravnega materiala in je bolj enostavno za kombiniranje z barvnimi toni ostalega pohištva. Nad enostavnim vzdrževanjem smo tudi zelo navdušeni.

Družina Gross

 

Spoštovani g. Šumenjak, se ne bi oglašal, ampak vaša dva fanta sta pa tako v redu in profesionalna, da zaslužita posebno pohvalo in vam to moram sporočiti.

Res sta dobra in zelo lepih manir. In iz srca me veseli, da ste svoj posel spravili na tako višino. Saj poznate tisto, kaj je najboljša reklama: od ust do ust. Bogme, če bo mene kdo vprašal, vem, koga bom rad priporočil.

Zdenko Maček

Naše storitve

Gotovolakirani parketi

Dobava in izvedba gotovolakiranih parketov. Panelni parket, gotov parket, izgotovljen parket, gotovolakirani parket.

Zunanji leseni podi – lesene terase

Dobava, izvedba in vzdrževanje zunanjih lesenih podov. Zunanji leseni podi so namenjeni našemu…

LAM Parket

Polaganje, brušenje, lakiranje in oljenje lam parketov. S pojmom LAM parket imamo v  v mislih parketne deščice, katere je moč dobiti v dolžini…

Suhomontažni estrihi

Dobava in izvedba suhomontažnih estrihov. Vedno večji stroški zahtevajo zniževanje, hkrati pa je…

Brušenje in lakiranje parketa

Obnova parketa – brušenje, lakiranje, oljenje. Odločitev je padla, da boste pod vašo streho…

Naši partnerji

Novičke

Kontakt

Kontaktirajte nas!

Z veseljem vam odgovorimo na vsa vaša vprašanja v najkrajšem možnem času.