fbpx

Gotove kmečke deske

gotove kmečke deske

Zaradi večje velikosti kmečke deske pridejo izjemno do izraza in pričarajo izjemno eleganten, bogat in prestižen videz v primerjavi z drugimi parketi.

Ko govorimo o kmečkih deskah imamo v mislih parket, ki je narejen v večjih dimenzijah. Kmečke deske so lahko dolge tudi 2m in več pri čemer je širina od cca 10-11cm. Gotove kmečke deske so lahko izdelane iz različnih drevesnih vrst, pri čemer v Sloveniji še vedno ostaja najbolj priljubljen hrast.

PREDNOSTI KMEČKIH DESK

Zagotovo je ene izmed prednosti, ki pride hitro do izraza videz. Zaradi večje velikosti kmečke deske pridejo izjemno do izraza in pričarajo izjemno eleganten, bogat in prestižen videz v primerjavi z drugimi parketi.

Pri kmečkih deskah se lahko odločate med dvoslojnimi in troslojnimi oblogami. Kot prednost vsakega gotovega parketa, je prednost gotovih kmečkih desk kvalitetna tovarniška obdelava in hitra ter enostavna vgradnja/polaganje.

CENE GOTOVIH KMEČKIH DESK

Cenovno so gotove kmečke deske nekoliko dražje kot drugi parketi manjših dimenzij. Večja je dimenzija deske – višja je cena obloge. To lahko preprosto razložimo s tem, da je enostavno deske večje velikosti, ki imajo enakomerno kvalitetno porazdeljeno barvno in vzorčno strukturo težje dobiti kot manjše, prav tako pa je obdelava večjih površin bolj zahtevna.

Na nek način vam tudi cena potrjuje nakup izjemno ekskluzivnega izdelka vrhunske kvalitete in videza.

OGLEJTE SI GALERIJO Z NAŠIMI REFERENCAMI

Vabljeni k ogledu galerije naših projektov, kjer si lahko ogledate že položene parkete iz naše ponudbe.

OGLED

Izdelki iz naše ponudbe

Vabljeni k ogledu in nakupu!

Oglasite se nam

Z veseljem vam odgovorimo na vsa vaša vprašanja in svetujemo glede pravilne izbire!