fbpx

Bogata izbira gotovih parketov za vaš dom/poslovni prostor!

Pod izgotovljen parket označimo parket, ki je pripravljen za dokončno polaganje brez potrebe po končni obdelavi-lakiranju. Gotovi parket je že predhodno brušen in lakiran – pod zelo strogimi pogoji in nadzorom kakovosti.

 

Prednosti gotovega parketa

V naši ponudbi lahko najdete bogato izbiro dvoslojnih in troslojnih (trislojnih) izgotovljenih parketov, ki so dobavljivi v debelini med 13-15mm. Za primerjavo nam dobro znani klasični parket s peresom in utorom ima debelino od 14,15 in 22mm, lamelni parket z debelino 8mm, LAM parket z debelino 10mm.

Prednost gotovega parketa je hitro in enostavno polaganje in kvalitetna tovarniška obdelava tako brušenje kot tudi lakiranje v komorah. Na gradbišče je potrebno le dan pred izvedbo dostaviti material in ga nato položiti. Pri polaganju je bistveno manj umazanije in prahu, njegova trajnost pa je 20-25 let. Gotovolakiran parket ima lahko tudi do 7 slojev laka!

Ponudba gotovih parketov

Gotove kmečke deske

Zaradi večje velikosti kmečke deske pridejo izjemno do izraza in pričarajo izjemno eleganten, bogat in prestižen videz v primerjavi z drugimi parketi.

GOTOVE KMEČKE DESKE

Gotovi parketni vzorci

Parketni vzorec rečemo parketu, ki ima v eni paneli 3 lamele. Videz parketnega vzorca je dokaj klasičen in je dokaj razširjen v Sloveniji. 

GOTOVI PARKETNI VZOREC

V  primeru vprašanj ali povpraševanja, vam bomo z veseljem odgovorili preko kontaktnega obrazca ali pa neposredno po telefonu: 041 677 989

Kontakt/povpraševanje

Vprašajte nas karkoli in z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.