fbpx

Gotovi klasični parketi

gotovi klasični parketi

Imamo bogato ponudbo gotovih klasičnih parketov. V našem razstavnem salonu si lahko ogledate številne vzorce iz lesa po vašem okusu.

Tradicionalna talna obloga, ki je enostavna za vzdrževanje.

Klasični parket je deščična različica te talne obloge v dimenzijah med 300-400 mm dolžine, 50-70 mm širine. Debelina klasičnih parketov je vse do 22mm.

Najpogosteje se klasični parket uporablja neobdelan in se po polaganju brusi, lakira ali olji, na voljo pa so tudi gotovi klasični parketi, ki imajo svoje številne prednosti kot lažja, hitrejša, čistejša izvedba ter izjemno natančna in kvalitetna obdelava.

Namembnost klasičnih parketov

Zaradi svoje univerzalnosti in enostavnosti so zelo priljubljeni v domačem okolju in poslovnih prostorih. Zaradi svoje debeline je klasični parket odličen zvočni in toplotni izolator. Klasični parket je dolgoročna investicija v popolnoma naraven in ekološki material

Klasični parket in talno gretje

Masivni klasični parket ni najboljša rešitev za prostore s talnim ogrevanjem. Pri talnem gretju bi priporočali klasični parket do maksimum 15mm debeline.

Na spodnjih slikah si lahko ogledate našo referenco polaganja klasičnega parketa. Stranka se je odločila za češnjev parket.

IZDELKI iz naše izbrane ponudbe

Vabljeni k ogledu in nakupu!

OGLASITE SE NAM

Z veseljem vam odgovorimo na vsa vaša vprašanja in svetujemo glede pravilne izbire!